close
Početna > Proizvodi > Bez recepta

Bez recepta

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

close

Calmia

trostruka snaga vitamina K1, vitamin B6, dekspantenol

Suvremena medicinska krema CALMIA s trostrukim djelovanjem vlaži, obnavlja i poboljšava elastičnost kože. Upotrebu kreme preporučujemo kod kožnih promjena koje se javljaju pri onkološkom liječenju kao što su aknama sličan osip i sindrom ruka-noga te kod akni.

Uputa za upotrebu

close

Novalac prenatalne kapsule

aktivna folna kiselina Quatrefolic®, željezo HA-Fe, DHA

narudžba »

Inovativna kombinacija aktivne folne kiseline, željeza i omega-3 masnih kiselina DHA. Za žene u vrijeme planiranja trudnoće te trudnice i dojilje.

www.novalac-prenatal.hr »

Novalac na Facebooku »

close

Rosacta

ružmarinovo eterično ulje

Rosacta®, koja sadržava ružmarinovo eterično ulje, tradicionalni je biljni lijek namijenjen za primjenu u odraslih za olakšavanje blage boli u mišićima i zglobovima i lakših perifernih poremećaja cirkulacije (sa simptomima kao što su hladne noge). 

Uputa o lijeku Rosacta

www.rosacta.hr 

Rosacta na Facebooku

close

WAYA D3 kapi

kapi s probiotičkom kulturom za novorođenčad, dojenčad i djeca do 2. godine

narudžba »

WAYA D3 kapi uljna su suspenzija i najistraženija probiotička kultura Lactobacillus rhamnosus GG namijenjene za zdrav rast i razvoj kostiju bez pojave grčeva. Vitamin D već je od rođenja vrlo važan u tijelu jer je potreban za normalan rast i razvoj kostiju djece te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

www.waya.hr

WAYA na Facebooku

close

WAYA FORTE kapsule

probiotičke kapsule za odrasle i djecu

narudžba »

WAYA kapsule za odrasle i djecu preporučujemo za dijetetsko reguliranje virusnih i bakterijskih proljeva, proljeva tijekom liječenja antibioticima i za održavanje zdrave crijevne mikroflore. Sadrže najistraženiju probiotičku kulturu Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) na svijetu. Sigurne su za svakodnevnu uporabu cijele obitelji.

www.waya.hr »

WAYA na Facebooku »

close

WAYA kapi

probiotičke kapi za dojenčad i djecu

narudžba »

Probiotičke kapi WAYA sadrže najistraženiju probiotičku kulturu Lactobacillus rhamnosus GG za dijetetsko reguliranje virusnih i bakterijskih proljeva, proljeva zbog liječenja antibioticima i za održavanje uravnotežene crijevne mikroflore.

www.waya.hr

WAYA na Facebooku

Medisove E-novosti