close
Početna > Proizvodi > Bez recepta

Bez recepta

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

close

Ca-C 1000 Calvive

kalcijev laktoglukonat, kalcijev karbonat i vitamin C

Pravi izbor kod nedostatka kalcija ili vitamina C (tijekom infektivne bolesti, trudnoće i dojenja, u razdoblju brzog rasta djece i adolescenata).

Uputa o lijeku

close

Corega kreme za pričvršćivanje zubne proteze

Corega kreme za pričvršćivanje zubnih proteza pomažu sprječavati nakupljanje hrane ispod proteze. Namijenjene su za totalne i djelomične zubne proteze. Korisniku zubne proteze pomažu u stjecanju veće samouvjerenosti i povećavaju udobnost pri nošenju.

www.corega.hr

close

Corega tablete za čišćenje zubnih proteza

Tablete za čišćenje zubnih proteza Corega odstranjuju 99,9 % bakterija koje izazivaju loš zadah. Redovita upotreba pomaže poboljšati zdravlje usne šupljine. Djeluju antibakterijski i antiseptički. Redovitom upotrebom jedanput na dan tablete pomažu smanjiti stvaranje naslaga* i učinkovito odstranjuju tvrdokorne mrlje. Neabrazivna formulacija nježno čisti zubnu protezu i pritom je ne oštećuje. Čista proteza pomaže smanjiti rizik od podražaja i oticanje desni te loš zadah.

* ako se upotrebljava u skladu s uputom

www.corega.hr

close

Fenistil gel

dimetindenmaleat

Brzo i učinkovito umiruje i hladi kožu kod neugodnog svrbeža nakon uboda insekata, opeklina od sunca te osipa i koprivnjača.

Uputa o lijeku

www.fenistil.hr

video

close

Panadol Baby

paracetamol

Ublažava bolove kod rasta zubi, zubobolje, grlobolje te snižava povišenu tjelesnu temperaturu.

Uputa o lijeku »

close

Panadol

paracetamol / paracetamol, kofein

Učinkovito ublažava glavobolju, bolove u leđima, zubobolju, reumatske bolove, bolove u mišićima, neuralgiju i bolove zbog menstruacije.

Uputa o lijeku Panadol Extra »

Uputa o lijeku Panadol Optizorb »

close

parodontax vodice za ispiranje usta

parodontax dnevna vodica za ispiranje usta pomaže ukloniti više zubnih naslaga nego samo četkanje, a ujedno pomaže spriječiti ponovno nakupljanje naslaga.

www.parodontax.hr

 

 

close

parodontax zubne paste

Četkanje zuba s parodontax dnevnom pastom za zube učinkovito otklanja plak i pomaže u zaustavljanju krvarenja desni. Zubna pasta parodontax dostupna je u različitim verzijama:

  • parodontax Fluoride
  • parodontax Extra Fresh
  • parodontax Classic (bez fluorida)
  • parodontax Ultra Clean

www.parodontax.hr

close

parodontax četkice za zube

Četkica za zube parodontax posebno je dizajnirana kako bi pomogla ljudima koji imaju problema s krvarenjem desni tijekom četkanja.

www.parodontax.hr

close

Sensodyne Cool Mint vodica za ispiranje usta

 

 

Sensodyne Cool Mint vodica za ispiranje usta za svakodnevnu zaštitu od osjetljivosti zuba. Korištenjem dva put dnevno njezina djelatna tvar djeluje u unutrašnjosti zuba, stvara umirujuću zaštitu oko živca i pruža cjelodnevnu zaštitu od boli uzrokovane osjetljivošću zubi.

www.sensodyne.hr

close

Sensodyne zubni konac

 

 

Sensodyne Expanding Gentle Floss zubni konac koristite za čišćenje teško dostupnih mjesta koje ni temeljitim četkanjem ne možete očistiti: među zubima i uz desni.

www.sensodyne.hr

close

Sensodyne zubne paste

 

 

Sensodyne zubne paste djeluju na tri različita načina koji se razlikuju s obzirom na sastav djelatnih tvari. Proizvodi sadrže kalijev nitrat, stroncijev klorid ili NovaMin (kalcij-natrij fosfosilikat) koji pomažu olakšati bol osjetljivih zuba.

www.sensodyne.hr

close

Sensodyne zubne četkice

Sensodyne četkice za zube su posebno prilagođene ljudima s osjetljivim zubima. Na raspolaganju su četkice s različitom tvrdoćom vlakna: ekstra mekana, mekana i srednja.

www.sensodyne.hr

close

Theraflu Max prašak za oralnu otopinu i tvrde kapsule

paracetamol, fenilefrinklorid, gvaifenezin

Jedinstvena formulacija s maksimalnom jačinom* sastojaka u jednom lijeku za kratkoročno ublažavanje simptoma prehlade i gripe praćene blagom do srednje jakom boli ili vrućicom i kongestijom nosa, te poticanje iskašljavanja kod produktivnog kašlja.

*najveća (maksimalna) dostupna doza paracetamola, fenilefrina i gvaifenezina, po uzimanju, u skladu sa Sažetkom opisa svojstva lijeka.

Uputa o lijeku kapsule

Uputa o lijeku prašak

close

Voltaren Emulgel gel

diklofenaknatrij

Kod bolova u leđima, sportskih ozljeda i ozljeda zbog nezgoda, kod reumatizma mekih tkiva te blagih oblika reumatskih bolesti (osteoartroze i artritisa).

Uputa o lijeku

close

Voltaren Emulgel gel s dvostrukom jačinom*

diklofenaknatrij

Voltaren Emulgel s dvostrukom jačinom osigurava do 12-satno ublažavanje bolova u zglobovima. Smanjuje otekline i upalu, poboljšava pokretljivost zglobova i posljedično kvalitetu života te ima učinak hlađenja.

*u odnosu na prethodno registrirani Voltaren Emulgel 10 mg/g gel.

Uputa o lijeku

Medisove E-novosti