close

O Medisu

Sjedište tvrtke Medis u Zagrebu (Hrvatska)

Asortiman tvrtke Medis u Hrvatskoj sastoji se od odabranih visokokvalitetnih lijekova, dodataka prehrani i medicinskih proizvoda vodećih svjetskih proizvođača koje zastupamo za Hrvatsku, pa i vlastitih brendova. Bili smo ponosni sponzor hrvatske olimpijke Martine Zubčić i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Tvrtka Medis u Hrvatskoj jest jedinica u sklopu matične tvrtke Medis, koja pokriva gotovo cijelu jugoistočnu Europu. Od osnivanja 1989. godine Medis je otvorio svoja poduzeća i predstavništva u Austriji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedoniji i Srbiji, a prisutan je i u Albaniji, Crnoj Gori, Češkoj Republici, na Kosovu, u Portugalu i Slovačkoj.

Partnerima iz farmaceutske industrije grupa Medis nudi cjelovitu ponudu marketinških usluga, kao što su istraživanja tržišta, strateško planiranje, registracija, nabava, promocija i prodaja te skladištenje i distribucija.

U Medisu, u Sloveniji i drugim državama, trenutačno je zaposleno više od 280 ljudi, većinom s visokom stručnom spremom. Najviše je farmaceuta, kemičara i liječnika, a u potpornim službama rade i osobe društvenih i ekonomskih usmjerenja te informatičari, knjigovođe i pravnici. Od toga 45 zaposlenika (2017.) radi u poduzeću Medis Adria u Republici Hrvatskoj.

Medis je u svojih više od 10 godina postojanja u Hrvatskoj postao jedna između 20 najprepoznatljivijih farmaceutskih kuća u državi.

Medisove E-novosti
Slažem se s uvjetima uporabe