close
Početna > Zaposlenici > Edukacije

Obrazovanje

Programi educiranja smisleno su prilagođeni zahtjevima radnog mjesta, neki su od njih na svojevrstan način postali standard kvalitete. Na redovitim godišnjim razgovorima u listopadu i studenom planiramo edukacije za sljedeću godinu, pri čemu pazimo na individualne potrebe i želje zaposlenika, njihovo predznanje i ambicije.

Od svakog zaposlenika očekujemo da ponajprije iznese svoje želje, a mi smo mu tijekom godine na raspolaganju za savjete, dodatne prijedloge i poticaje da ostvari svoje planove. Još smo zadovoljniji ako svoje planove premaši.

Naši zaposlenici se svake godine usavršavaju na raznim stručnim područjima kao što su: The Pharma Business Development, The Pharma Brand Planning Course, The Pharma Forecasting Course, Marketing Excellence Training, i različitim područjima poslovnog vođenja (Leadership for Managers, Leading Internationaly Remote Teams, Young Managers Program, Finances for Non-financials, Human Resource Management).

Puno pozornosti namjenjujemo i educiranju zaposlenika. Budno pratimo razvoj karijere svakog zaposlenika i neprestano tražimo prilike za daljnji razvoj.

Medisove E-novosti