close
Početna > Zaposlenici > Zadovoljni zaposlenici

Zadovoljni zaposlenici

U Medisu je trenutačno zaposleno gotovo 280 osoba, od toga više od 70% ima visoku naobrazbu. Najviše je farmaceuta, kemičara i liječnika, a u potpornim službama rade i osobe društvenih i ekonomskih usmjerenja te informatičari, knjigovođe i pravnici.

Medis je, prije svega zbog znanja i učinkovitosti zaposlenika, u dvadesetpet godina svog postojanja postala međunarodna farmaceutska tvrtka koja trenutačno posluje u petnaest država. Zato naš recept za brz rast i razvoj još uvijek ostaje isti:

  • radimo stvari koje nas vesele i u koje vjerujemo, zato radimo sa strašću i oduševljenjem
  • usmjereni smo prema cilju do kojega pokušavamo doći što brže i najkraćim putem
  • s lakoćom rasterećujemo sebe i svoje stranke

Zaposlenicima omogućujemo stalne edukacije i razvoj međunarodne karijere, a organiziramo i društvene događaje kao što su piknici, novogodišnje zabave i sportske priredbe.

Zadovoljstvo zaposlenika svake godine mjerimo anketom. Usprkos brzom rastu poduzeća već dugi niz godina uspijeva nam zadržati visok stupanj zadovoljstva kod zaposlenih. Na ljestvici od 1 do 7, gdje je 7 najbolja ocjena, zadnje godine ukupna je prosječna ocjena uvijek iznad 5, u nekim državama čak iznad 6. Među najviše ocijenjena područja spadaju: status zaposlenika u poduzeću, način vođenja, radna okolina, međusobni odnosi, stupanj odgovornosti i osjećaj osobnog uspjeha na radnom mjestu. Znači, radimo ono što volimo raditi i s ljudima kojima vjerujemo. Na osnovi rezultata ankete zajedno oblikujemo prijedloge za sljedeće korake, a o promjenama iz prošle godine razgovaramo.

Dodatna je potvrda da radimo dobro i da ulažemo u zaposlenike i činjenica da se društvo Medis već drugi put uvrstilo među finaliste Zlatne niti, izbora najboljih poslodavaca.

Tvrtku Medis karakterizira zdrav odnos prema radu. Radimo ono što nas veseli i u što vjerujemo, zato radimo sa strašću i oduševljenjem!

Medisove E-novosti